Hvordan tjekker jeg ind?

Når din booking anmodning er blevet accepteret, anbefaler vi at du kontakter værten hurtigst muligt for at arrangere et passende check-in tidspunkt og mødested. Hvis du kommer for sent eller dit fly er forsinket, så kontakt din vært hurtigst muligt så de kan koordinere overdragelsen af nøglerne og ny ankomsttidspunkt.

Du kan kontakte din vært via Wimdu besked service eller ved at bruge værtens kontakt information som står i ‘Mine bookinger’ sektionen på din brugerkonto.

Nogle værter kræver at gæsterne skal betale ekstra gebyrer såsom et sikkerheds depositum eller et rengøringsgebyr. Hvis værten kræver nogen form for ekstra gebyrer, skal beløbet og betalingsmetode klart fremgå på annoncen.

Klik her for mere information om check-in.