Hvordan svarer jeg på meddelelser som "Du har fået mail på Wimdu"?

Når en vært kontakter dig via Wimdu beskedsystemet, vil du modtage en "Du har modtaget email" notifikation til den email som er forbundet med din Wimdu Konto.

Du kan læse beskeden ved at klikke på 'Svar' knappen inden i emailen. Venligst bemærk, at du skal være logget ind på din bruger konto før du kan være i stand til at se beskeden.

Du kan også se beskeder ved at gå direkte til 'Indbakken' Klik  på ‘vis’ knappen lokaliseret i højre hjørne af den besked du gerne vil læse. Du kan besvare værten ved at skrive i ‘besked’ boksen i top højre hjørne af siden. Derefter  klikke‘Send Besked’.