Hvordan kan jeg søge efter boliger på Wimdu?

For at finde boliger på din ønskede destination, skal du blot indsætte navnet på destinationen og dine datoer for check-in og check-out i søgefeltet på wimdu.dk og klikke på ‘Søg’ knappen. Du kan også præcisere din søgning ved at indtaste antallet af gæster og værelser.

Du vil derefter se en liste over alle tilgængelige boliger indenfor dette område. På siden med søgeresultater kan du yderligere filtrere dine søgeresultater i forhold til pris, type bolig, faciliteter og distrikter. Du kan også filtrere dine søgeresultater ved brug af kortet, hvor du kan zoome in på din ønskede destination. Klik på billedet eller på titlen for at se flere detaljer om den specifikke bolig.

Klik her for mere information om at finde en bolig hos Wimdu.