Er min booking gyldig / accepteret lige efter jeg har sendt min anmodning?

Så snart du har sendt en booking anmodning, har værten 24 timer til enten at acceptere eller afvise din anmodning. Så snart værten har svaret, vil du modtage en email der angiver om hvorvidt din anmodning er blevet accepteret eller afvist.

Nogle værter accepterer ‘Øjeblikkelig booking’ hvilket betyder at din booking er bekræftet så snart du klikker på ‘Book nu’. Det vil blive fremhævet på søgeresultat siden, hvilke boliger der tilbyder ‘Øjeblikkelig booking’. Boliger der tilbyder ‘Øjeblikkelig booking’ er markeret med et lille ikon med teksten "Øjeblikkelig booking" i venstre hjørne af billedet af boligen på søgeresultat siden. Det vil også fremkomme på check-out siden når du booker, hvis boligen altså er en bolig der tilbyder ‘Øjeblikkelig booking’.

Når din booking er blevet bekræftet vil du modtage værtens’ kontakt detaljer og boligens fulde adresse via din ‘booking accepteret’ email. Du kan også gå til ‘Mine rejser’ på din brugerkonto for at se disse informationer.

Klik her for mere information om at foretage en booking.