Hvilke detaljer skal jeg stille til rådighed for at lave en booking anmodning?

For at sende en booking anmodning på Wimdu, skal du have en brugerkonto. For at oprette en brugerkonto skal du:

• Klikke på ‘Log ind’ knappen på hjemmesidens øverste højre hjørne
  • Klik på ‘Tilmeld’
  • Log ind via din Facebook profil, eller ved at indtaste den nødvendige information

Find ledige boliger:

For at finde ledige boliger skal du:

• Indtast dine ønskede check-in og check-out datoer
  • Indtast antallet af gæster

Værten kan kontaktes via en Wimdu besked service for at bekræfte ledighed eller for at få svar på spørgsmål før du booker.

Sende en booking anmodning

Når du har valgt en bolig, skal du sende en booking anmodning til gæsten. For at gøre det skal du:

• Klikke på ‘Book nu’ knappen
  • Læse detaljerne og den totale pris for dit ophold
  • Vælge din betalingsmetode
  • Indtaste dine betalings detaljer
  • Klik ‘Book nu’

Du skal være logget på din brugerkonto for at booke. Hvis du ikke don’t allerede har en brugerkonto, kan du oprette en på denne side.

Bekræftelse fra værten

Fra det øjeblik du sender din booking anmodning, har værten 24 timer til enten at acceptere eller afvise din anmodning. Så snart værten har svaret, vil du modtage en email der fastslår om hvorvidt din anmodning er blevet accepteret eller afvist. Nogle værter accepterer ‘Øjeblikkelig booking’ som betyder at din booking er bekræftet så snart du klikker på ‘Book nu’.