Hvordan søger jeg efter en bolig på wimdu? / Hvordan bruger jeg søgefelterne?

Find boliger på din ønskede destination ved at indtaste destinationenens navn ind i søgefeltet på wimdu.dk og ved at klikke på ‘Søg’ knappen. Du kan indsnævre din søgning ved at indtaste check-in og check-out dage, antal gæster og antal soveværelser.

Du vil derefter se en liste af ledige boliger i det pågældende område. Du kan yderligere filtrere resultaterne på søgesiden efter pris, type bolig, faciliteter og distrikter. Annoncer kan yderligere arrangeres efter mest populære, pris lav til høj og pris høj til lav. Se flere detaljer om den specifikke bolig ved at klikke på billedet eller på titlen.

Du kan også søge efter en specifik bolig ved at indtaste boligens titel/navn eller boligens kode i søgefeltet.

Boliger du kan lide, kan gemmes ved at klikke på ‘Favorit’ knappen.