Hvordan opretter jeg en annonce?

Før du kan annoncerer en bolig, skal du have oprettet en Wimdu brugerkonto. Du kan tilmelde dig gratis ved at klikke på ‘Log ind’ i øverste højre hjørne på hjemmesiden og klik derefter på 'Tilmeld dig her'

På tilmeldingssiden kan du enten oprette en konto ved at tilslutte via din Facebook profil eller ved at indtaste dit navn, emailadresse og en stærk adgangskode.

For at oprette en ny liste sørge for du er logget ind med din brugerkonto så:

• Klik på ‘Annoncer din bolig’knappen øverst på siden.
  • Indtast adressen og nærmere oplysninger om din bolig.
  • Klik på ‘Gem og fortsæt’.
  • Følg de viste trin for at fuldføre processen.
  • Klik på ‘Se online’, for at se hvordan din annonce vil se ud online
  • .

Før registreringen kan fuldføres, skal du udfylde flere oplysninger:

• Klik på‘Skriv en boligtitel- og beskrivelse til din bolig’ og giv mere specifikke detaljer om din bolig: skriv en fængende titel, skriv en nøjagtig beskrivelse og oprems dine husregler. Disse informationer kan gives på forskellige sprog, som kan vælges fra feltet på siden. Din beskrivelse skal ca. ramme 130 ord og din første beskrivelse skal være på engelsk. Klik ‘Gem’.
  • Klik på ‘Upload billeder af din bolig’. Du skal:
    • Upload mindst 10 billeder af din bolig, herunder et billede af hvert værelse.
    • Tag billeder fra hjørnet mod et vindue.
    • Upload kun landskabsfotos.
    • Tag billeder fra børne’perspektiv for mere præcist at vise størrelse og indretning af din bolig
    • Sørg for at der er masser af lys, når du tager billeder.
    • Tag billeder, der viser hvordan din ejendom faktisk ser ud.
     Upload de valgte billeder og klik på ‘Gem’.
  • Klik på ‘Bekræft adressen på din bolig’, for at sikre dig at det er den korrekte adresse og klik på ‘Gem’.
  • Klik på ‘Indtast et kontaktnummer’for at give personlige kontaktinformationer. Hvis du klikker her, vil det føre dig til ‘Detaljer’ i din registrering, hvor du også kan vælge din type bolig, indtaste antallet af gæster som din bolig kan indeholde, antallet af soveværelser, størrelsen og antallet af etager i ejendommen og klik på alle de faciliteter der er til rådighed i boligen. Klik på ‘Gem’.

Under kalender i din annonce, kan du indsætte sæsonbestemte priser, kalender tilgængelighed og særlige minimum ophold. Her kan du også ændre din pris og/eller dage for minimum ophold for en vis periode. Klik på ‘Bekræft’ for at gemme disse ændringer.

Gå til ‘Priser og Vilkår ’ for at kontrollere at de natlige priser er korrekte, beslutte om du ønsker at tilbyde rabatter for ugentlige og månedlige ophold, indsætte et rengøringsgebyr og et gebyr for ekstra gæster. Hvis det kræves, skal du vælge dine foretrukne afbestillingsregler og vælge minimum og maksimum ophold og dine check-in/check-out tider .

Til sidst skal du klikke på ‘Se online’ for at se, hvordan din ejendom vil se ud online

.

Når annoncen er oprettet, vil du se en bekræftelsesmeddelelse og annoncen vil blive kontrolleret af vores SSU team. Mens  kvalitetstjekket finder sted, , vil annoncen ikke blive offentliggjort/synlig

Bemærk, at fra den 10. december 2013, vil vi ikke længere offentliggøre tilbud placeret på Cuba, hvis du ikke har en betalingskonto uden for Cuba. Vi har heller ikke tilbud i Syrien, Iran, Nordkorea og Hviderusland uanset din betalingsstatus.