Hvorfor er det hensigtsmæssigt at fuldføre min brugerkonto? / Bør jeg uploade et billede af mig selv?

At fuldføre din brugerkonto forbedrer din åbenhed som vært. Det er også en god måde hvorpå du kan introducere dig selv til gæsterne. En komplet profil om dig selv er med til at øge muligheden for bookinger, da nogle gæster foretrækker at vide lidt om værten på forhånd

At have en udfyldt brugerprofil giver dig også mulighed for at nyde godt af Wimdus specielle funktioner såsom SMS notifikationer.

Vi anbefaler, at du uploader et billede af dig selv, da det er en anden måde at øge gennemsigtigheden og gøre det muligt for gæsterne at kende dig bedre. Hvis du foretrækker ikke at uploade et profilbillede, bør du give en komplet beskrivelse af dig selv, så gæsterne kan få en bedre idé om, hvem de kommer til at bo hos eller hvem de lejer ejendommen fra.