Hvordan svarer jeg på "Du har modtaget mail på Wimdu" beskeder?

Når en gæst har kontaktet dig ved hjælp af Wimdus besked service, vil meddelelsen blive vist i ‘ Indbakken’ på din brugerkonto. For at læse beskeden, skal du klikke på ‘Indbakke’ og derefter klikke på ‘Læs ’ placeret i højre hjørne. Du kan svare gæsten ved at skrive i ‘Besked’ feltet øverst på siden og yderligere klikke på ‘Send besked’.