Hvad hvis værten ikke svarer på min booking anmodning?

Hvis den vært ikke svarer på din bookinganmodning indenfor 24 timer, vil din booking automatisk blive annulleret. En fra vores Kunde Support Team vil kontakte dig hvis værten på forhånd har informeret os om at de ikke kan accaptere din booking anmodning.

Så snart du sender en bookinganmodning vil vi fryse beløbet svarende til din booking, på din konto. I tilfældet af en udløbet booking, vil beløbet automatisk igen være til rådighed på din konto. Tjek venligst med din bank eller kreditkort udbyder i forhold til frigivelsen af beløbet, tilbage på din konto. Eftersom bookingen ikke er blevet bekræftet, vil Wimdu ikke opkræve nogen form for betaling.