Hvordan kontakter jeg værten med yderligere spørgsmål om boligen?

Wimdu besked systemet gør det nemt og hurtigt at kontakte værterne. ‘Kontakt’ værten knappen er placeret under profilbilledet i højre siden af annoncesiden. Klik på ‘Kontakt' knappen for at sende en besked til værten.

Du kan kontakte værten via Wimdu besked servicen til at bekræfte ledighed eller til at stille spørgsmål før du sender en booking anmodning. Du skal være logget på din brugerkonto når du kontakter værten - ellers vil de ikke modtage din besked. Check-in tidspunkt og mødested kan også bekræftes for accapterede booking ved at bruge Wimdu besked servicen. Besked systemet kan også bruges til at kontakte værten under opholdet.

Svaret fra værten kan ses i ‘indbakken’ på din brugerkonto.