Her finder du svar på dine spørgsmål.
Følg

Hvordan annullerer jeg en booking?

Kaikki peruutukset on tehtävä Wimdun kautta. Jos sinun on peruutettava varaus, ole hyvä jä täytä yhteydenottolomake ja varmista, että lisäät viestiin varausnumerosi ja käyttäjätiliisi yhdistetyn sähköpostiosoitteen. Peruutus ei ole voimassa ennen kuin olet saanut meiltä vahvistuksen siitä sähköpostitse.

Palautettava rahamäärä riippuu siitä, milloin olet tehnyt varauksen ja siitä, mitkä peruutusehdot majoittaja on valinnut. Varaamasi majoitus seuraa joitain nästä kolme peruutusehdoista; joustava, kohtalainen tai tiukka. Voit tarkistaa palautettavan rahamäärän käyttäjätilisi kohdasta Matkani. Valitse haluamasi matka ja klikkaa kohtaa Varauksen yksityiskohdat. Klikkaa kohtaa Peruutusehdot , jolloin järjestelmä laskee palautettavan rahamäärän.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja peruutuksista.

*Huomioithan, että 13. heinäkuuta 2015 lähtien, 'Ilmainen Peruutus'-käytäntö on otettu pois käytöstä. 'Ilmainen Peruutus'-käytäntö ja sen ehdot ovat edelleen voimassa niille varauksille, jotka vahvistettiin tai pyydettiin ennen 13. heinäkuuta 2015, kohteille, jossa majoittaja valitsi 'Ilmainen Peruutus' varauksen tekohetkellä.

Drevet af Zendesk