Hvordan booker jeg en bolig?

Find ledige boliger:

• Indtast dine ønskede datoer for check-in og check-out
  • Indtast antallet af gæster

Du kan kontakte værten via Wimdu besked service for at bekræfte tilgængelighed eller for at stille spørgsmål før du booker.

Lav en booking anmodning

Når du har valgt en bolig, skal du sende værten en booking anmodning. For at gøre det:

• Klik på ‘Book nu’ knappen
  • Gennemgå detaljerne og prisen for dit ophold
  • Vælg din betalingsmetode.
  • Indtast betalings informationer.
  • Klik ‘Book nu’

Du skal være logget ind for at foretage en booking. Hvis du don’t ikke allerede har en brugerkonto, kan du oprette en på denne side.

Bekræftelse fra værten

Så snart du har indsendt din booking anmodning, har værten 24 timer til enten at acceptere eller afvise din anmodning. Med det samme værten har svaret, vil du modtage en email der følger op på afvisningen eller accepten af din anmodning. Nogle værter accepterer ‘Øjeblikkelig Booking’ hvilket betyder at din booking er accepteret så snart du klikker på ‘Book nu’.

Klik her for mere information om hvordan du booker.