Hvordan opretter jeg en gæste-brugerkonto?

Du skal oprette en brugerkonto for at kunne kontakte værter og sende booking anmodninger. Det er gratis at oprette en konto. Hvis du ikke er logget på Wimdu via en brugerkonto, vil din besked ikke blive sendt til værten.

For at oprette en brugerkonto på Wimdu, skal du klikke på ‘Log ind’ knappen på hjemmesidens øverste højre hjørne. Derefter skal du klikke på ‘Opret konto’ og log dig derefter ind via din Facebook profil, eller indtaste navn, email og ønsket password for at registrere dig.

Når du har klikket på ‘Tilmeld’ knappen, vil du blive bragt direkte til din nye brugerprofil, hvor du kan fuldføre din profil og uploade et nyt profilbillede.

At have en brugerkonto er en god måde for potentielle værter at vide lidt mere om dig på forhånd. Det gør det også muligt for os at udføre din booking sikkert og forbedre bruger gennemsigtigheden. Til gengæld vil din brugerkonto arkivere alle dine bookinger og med denne information kan vi sørge for den bedst mulige kundeservice.

Klik her for mere information om hvordan du administrere din brugerkonto.